25 Mart 2014 Salı 10:09
'SARIKAMIŞ ANMA PROGRAMI' GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 5 Ocak 2014 tarihinde Sarıkamış Şehitleri Anma Programında görevli olarak katılım sağlayanlara teşekkür belgesi takdim etti.

 

Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıda, gelen davetlilere Gençlik Şühedanın izinde belgeseli izletildi. Programda açıklamalarda bulunan İl Müdürü Mehmetşafi Erim; “Türkiye Şehitlerine Yürüyor” programında gençlerimize rehberlik ettiğiniz için, gençlerimize ve bize desteklerinizi esirgemediğiniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyoruz. Sarıkamış Şehitlerini anma programına 2 kere katıldık. 2013 yılında gerçekleşen programa 1200 gencimiz ile katılım sağlarken bu yıl ise 1000 gencimiz katılım sağladık. Bu yıl ki etkinliğin çok güzel geçtiğine inanıyorum. İlk yıl gerçekleşen programa nazaran eksikliklerin çok olmadığına hepimiz şahit olduk. Bu yıl ki programa diğer görevlilerimiz yanı sıra müftülüğümüzden görevli olarak katkı sağlayan bay ve bayan imam kardeşlerimizin çok faydasını gördük. Herkesin bütün ihtiyaçlarını eksiksiz tamamladığı bu programda katılım sağlayanların Allahu Ekber dağlarına çıktığını da gördük. Programın böyle rahat geçmesinde emeği geçen tüm herkese şükranlarımı sunuyorum. Gelen davetlileri Gençlik Merkezi faaliyetlerinden de söz eden Erim; 24 farklı branşta gençlerimiz için hizmete sunduğumuz kurslarımızdan sizlerde öğrencilerinizde faydalanabilirsiniz. Hepimiz gençler merkezimizin birer gönüllü lideri olursak çevremizde kötü alışkanlıkları olan gençlerimizi buraya kazandırabiliriz. Gençlerimiz hepimizin sorunu olmalı, herkes gençliğimizi kendine sorun ederse inanıyoruz ki gençlerimizin geleceği parlak olacaktır dedi.”

 

Konuşmadan sonra görüş ve öneriler bölümünde Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Tanır, davetlilerin sorularını cevaplayıp, önerilerini not etti.

 

Program İl Müdürü Erim’in Sarıkamış Şehitlerini Anma programında görevli olanlara Teşekkür Belgesini takdim etmesi ile sona erdi.









Son Güncelleme: 25.03.2014 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.