31 Ocak 2019 Perşembe 14:21
Serdar Aziz Ne Kadar Kazanacak? İşte Cevaplar

Fenerbahçe, Galatasaray ile sözleşmesini fesheden Serdar Aziz'le 3.5 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Aziz'in Fenerbahçe'den kazanacağı yıllık ücret belli oldu.

Galatasaray, Serdar Aziz'in sözleşmesinin hangi şartlarla feshedildiğini açıkladı. Buna göre Serdar Aziz, sözleşme feshi olarak Galatasaray'a 2.3 milyon Euro ödeyecek.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, geçen haftalarda ikinci yarı kadro planlamasında düşünmediğini açıklamasının ardından Serdar Aziz'in adı sıklıkla Fenerbahçe'yle anılmaya başlamıştı.

A Spor'un duyurduğu habere göre Serdar Aziz, alacakları karşılığında Galatasaray'la olan sözleşmesini anlaşmalı olarak feshetti. Dün Sarı kırmızılı kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde deneyimli oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı olarak sona erdirildiği belirtildi ve şöyle devam edildi:

Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.