20 Haziran 2014 Cuma 11:52
SEVİLAY EYTEMİŞ AKDENİZ ŞAMPİYONASINDA 3. OLDU

Ağrı’lı Milli Sporcu Sevilay Eytemiş başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Sporcu Eytemiş, Fransa’nın Aubagne şehrinde düzenlenen 23 yaş altı Akdeniz Şampiyonasında 10.000m  de 34:42.78’ lik dereceleriyle üçüncü oldu. 

 

Fransa’ nın Aubagne şehrinde 14 – 15 Haziran 2014  tarihlerinde yapılan 23 yaş altı Akdeniz şampiyonasında atletlerimiz 5 Birincilik 3 İkincilik 5  Üçüncülük olmak üzere toplam 13 madalya kazanırken 2 yeni Gençler Türkiye Rekoru kırıldı. 

 

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Milli Sporcu Sevilay Eytemiş’i ve Antrenörü Şirin Gönen’i makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Erim burada yapmış olduğu açıklamada; “Sporcumuzun elde ettiği başarı bizleri çok mutlu etmiştir. Toplamda kazanılan 13 madalyadan bir tanesinin Ağrı’lı sporcuya ait olması gurur verici bir olaydır.

 

Sporcumuzu ve antrenörünü elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının 

devamını dileriz dedi”.




Son Güncelleme: 20.06.2014 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.