25 Haziran 2014 Çarşamba 21:41
Sıddık Avcı Mezarı Başında Anıldı

Ağrıspor’un eski kaptanlarından merhum Sıddık Avcı, ASKF’nin anma programı öncesinde mezarı başında anıldı.

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Onur Kurulu tarafından düzenlenen Sıddık Avcı’yı Anma Turnuvası öncesi spor camiasının tanıdık simaları tarafından Ağrı Şehir Mezarlığı ziyaret edilerek, Yasin-i Şerif okundu.

 

Hakkı Kayhan, Aydın Kasar, Zafer Karan, Önder Baydar,Mustafa Şimşek , Ali Beyazoğlu gibi eski sporcuların yanında Ağrı ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kösedağ ile ASKF yönetimide tam kadro anma programında yer aldı.

 

Mezarına karanfille bırakılan Avcı’ya dualar edildi.

 

Ağrı ASKF Onur Kurulu Başkanı Önder Baydar anma programının anlamlı olduğu belirterek”  Bu etkinlik spor camiası için bir milad niteliği taşıyor. Bir zamanlar spor için mücadele eden, emek veren emektarlarımızı anmak ve onların isimlerini yaşatmak için bundan sonra da sık sık bir araya gelemeye çalışacağız.Merhum gerek kişiliği ile gerekse spor yaşamı ile örnek bir abimizdi” dedi








Son Güncelleme: 25.06.2014 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.