20 Temmuz 2015 Pazartesi 15:03
Sow Fenerbahçe'den Ayrılmak İstiyor

Guimares ile oynanan hazırlık maçı sonrası gündemdeki isim Fenerbahçe'nin bir anda gözden düşen golcüsü Moussa Sow oldu. Portekiz ekibine karşı biri rövaşata ile olmak üzere iki nefis gol atan ve performansıyla göz kamaştıran Senegalli yıldız, F.Bahçe'den ayrılmak istediğini ilk kez ciddi şekilde dile getirdi. Yeni sezon öncesi oluşturulan geniş kadro ve transfer edilen flaş yıldızlar sonrası Moussa Sow, teknik patron Pereira'ya "Gitmek istiyorum." dedi.

GERİ ADIM ATMAMAKTA KARARLI

Yedek kalmayı düşünmediğini söyleyen ve bu nedenle takımdan ayrılarak oynayabileceği bir takımın formasını giymek isteyen Sow, bu durumu hocasına bildirdi. Portekizli teknik adam ise Sow'u çok beğendiğini ve sezon içerisinde faydalanabileceğini söyleyerek golcü oyuncunun gitmemesi için kendisine telkinlerde bulunsa da Senegalli yıldız bu konuda geri adım atmadı. Fenerbahçe'yi, taraftarı çok sevdiğini ama takıma flaş transferler yapıldıktan sonra yedek kalma olasılığı arttığı için böyle bir karar aldığını vurguladı.

SUNDERLAND İDDİASI

Yıldız golcü, sarı lacivertlilere 2011-12 sezonunun devre arasında gelmiş ve 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sezon sonunda anlaşması bitecek olan golcünün ayrılmasına sarı lacivertli yönetim zorunlu olarak sıcak bakıyor. Sözleşmesinde 13 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olan Moussa Sow'un menajeri Sunderland Kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Şu an için ise resmi bir teklif yok. İtalya'da bulunan sportif direktör Terraneo, bugün İstanbul'a döndükten sonra Sow'un transferi için görüşmelere başlayacak.

SOW'UN YERİNE MIRALLAS

Fenerbahçe, Sow'u satarsa, yerine Everton'da forma giyen Kevin Mirallas'ı transfer edecek. Kanatta oynayacak bir oyuncuyu kadrosunda isteyen Pereira'nın listesindeki tek isim 27 yaşındaki Belçikalı...

Son Güncelleme: 20.07.2015 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.