08 Nisan 2015 Çarşamba 23:33
Spor Camiasından Vali Işın'a ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve spor yöneticiler Ağrı Valisi Musa Işın’ı makamında ziyaret etti.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Yılın Spor Adamları Ödül Törenine katılmak üzere Ağrı'ya gelen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi Seyit Ateş, Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Bölge illerin ASKF Başkanları Vali Işın’ı makamında ziyaret etti.

Ağrı'nın spora karşı özel bir ilgisinin oldunu kaydeden TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, "buradaki spor aşkını görünce İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak Ağrıyı kardeş il olarak ilan ettik. Ayrıca Ağrıda farklı branşlarda elde edilen başarıları görünce sporun sadece futboldan ibaret olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra bizim de elimizden gelen ne varsa yapacağız" diye konuştu.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise, "ben bir Ağrılı olarak kendi ilimle gurur duyuyorum. Burada tenis sporunu başlattığımız zaman normalde iki seneden alınması gereken mesafeyi Ağrılı gençler kısa bir zamanda kat ettiler. Spor konusunda müthiş bir ilgimiz ve yeteneğimiz var. Bunun sonucunda Ağrılı tenisçiler Türkiye genelinde ciddi başarılara imza attılar. Daha önce burada uluslararası düzeyde turnuvalar düzenledik. İnşallah bu yaz da güzel bir turnuvayı Ağrı'da gerçekleştireceğiz. Umuyorum sporun her alanında başarılara devam ederiz" ifadelerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Işın, "ben Ağrı'ya geldiğimde ilimiz ile ilgili birçok bilgiye sahiptim. Ama spor konusundaki başarıları bilmiyordum. Burada ciddi bir potansiyelin olduğunu ve bunun kesinlikle değerlendirilmesi gerektiğine inandım. Bu gün ilimizde önemli bir program gerçekleşiyor. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Biz Ağrı'nın her alanda istenilen düzeye gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Ama özellikle spor alanında sizlerin desteklerini bekliyoruz. Burada çeşitli etkinlikler yapmak, sportif aktiviteler düzenlemek önemlidir. Bu noktada sizden destek bekliyoruz, bizim de üstümüze ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

Ziyaret sonrasında Vali Işın'a milli takım forması ve tenis raketi hediye edilirken, Vali Işın ise misafirlerine Ağrı motifli çeşitli hediyeler verdi.

 

spor-camiasindan-vali-isina-ziyaret.jpgspor-camiasindan-vali-isina-ziyaret-001.jpgspor-camiasindan-vali-isina-ziyaret-002.jpgspor-camiasindan-vali-isina-ziyaret-003.jpgspor-camiasindan-vali-isina-ziyaret-004.jpgspor-camiasindan-vali-isina-ziyaret-005.jpgspor-camiasindan-vali-isina-ziyaret-006.jpgspor-camiasindan-vali-isina-ziyaret-007.jpg

Son Güncelleme: 08.04.2015 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.