05 Mayıs 2015 Salı 00:28
SPOR TOTO AĞRI'DA 4 MİLYON 150 BİN LİRALIK YATIRIM YAPACAK

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Ağrı’da 4 Milyon 150 bin liralık yatırım yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç talimatıyla Ağrı Merkez, Patnos ve Hamur ilçelerine spor tesisleri için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı 4 Milyon 150 bin liralık kaynak aktaracak.

Aktarılacak kaynak ile Ağrı Merkezde; sentetik yüzeyli çim futbol sahasına, 2000 kişilik tribün, soyunma odaları ve aydınlatma, ( Beş Yüz Bin Türk Lirası) Patnos ilçesinde; Açık spor tesisleri ve tesisin çevre düzenlenmesinin ( ihata duvarı, sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odaları, basketbol sahası, 2 adet tenis kortu ve yürüyüş yolu, (İki Milyon Altı Yüz Elli Bin Türk Lirası)Hamur ilçesinde; Sentetik çim yüzeyli futbol sahası, ikili soyunma odası ve 500 kişilik portatif tribün yapımı(Bir Milyon Türk Lirası) için ödenek sözleşmesi imzalandı.

4 Milyon 150 Bin Lira aktarılmasını ön gören protokol, Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak arasında imzalandı. İl Müdürü Cemil Budak, 4 Milyon 150 Liralık kaynağın Ağrı ilimize aktarılmasında emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim dedi.

Son Güncelleme: 05.05.2015 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.