14 Nisan 2018 Cumartesi 11:38
Spor Toto BAL'da Play-off Heyecanı Başlıyor

Futbolda 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. kademe play-off müsabakaları, 21-22 Nisan'da yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, 12 grup birincisinin yer alacağı 6 müsabaka sonunda galip gelen 6 takımın, TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacağı belirtildi.

Bu müsabakalarda mağlup olan 6 takımın karşılaşacağı 2. kademe play-off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takımın daha TFF 3. Lig'e yükselme hakkını elde edeceği bildirildi.

1. kademe play-off müsabaka programı şöyle:

21 Nisan Cumartesi:

15.00 Ağrı 1970 Spor-Adıyaman 1954 Spor (Erzincan 13 Şubat)

22 Nisan Pazar:

15.00 Artvin Hopaspor-Fatsa Belediyespor (Yeni Malatya)

15.00 Nevşehirspor Gençlik-Kırşehir Belediyespor (Osmanlı)

15.00 Serik Belediyespor-Ödemişspor (Muğla Atatürk)

15.00 Şile Yıldızspor-Alibeyköy (Sancaktepe 15 Temmuz)

15.00 Gebzespor-Altınova Belediyespor (Tavşanlı Ada)

Düşmez: "Tüm takımlarımıza başarı diliyorum"

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, play-off karşılaşmaları öncesinde fair play çağrısı yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Düşmez, futbolun tüm güzellikleriyle beraber dostluk, kardeşlik ve barışın, play-off müsabakalarında da yaşanması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Türk futbol kamuoyunun tüm dikkati, bir kez daha Spor Toto BAL'da oynanacak play-off maçları üzerinde toplanacak. İnanıyorum ki yöneticilerimiz, teknik direktörlerimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız sadece mensup oldukları kulüplerin değerleri değil, amatör futbolun marka değeri için de mücadele edecektir. Bu nedenle milyonları peşinden koşturan güzel oyun, fair play ruhundan bağımsız düşünülemez. Eminim play-off maçları katılımcı tüm takımlar arasında dostluk üzerine kurulu bir gelecek inşa edecektir. Tüm takımlarımıza TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören, yönetim kurulu arkadaşlarım ve şahsım adına başarı diliyorum."

Son Güncelleme: 14.04.2018 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.