23 Ekim 2016 Pazar 11:28
Spor Toto Süper Lig Beşiktaş - Antalyaspor maçı kaçta ?

Son 2 haftayı deplasmanda geçiren Beşiktaş, ligin 8. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek.

Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Evindeki son lig maçını 24 Eylül'de Galatasaray'la oynayan ve daha sonra iki deplasmana çıkan Beşiktaş, bu akşam oynanacak Antalyaspor müsabakasıyla 29 gün sonra evine dönecek.

Oğuzhan'ın durumu belirsiz 
Ligde aldığı 5 galibiyet ve 2 beraberlik sonucu averajla 2. basamakta yer alan Beşiktaş'ta,Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsizliğini koruyor.

Takımla çalışmalara yeni başlayan Oğuzhan'ın bu maçta görev alıp almayacağına teknik direktörŞenol Güneş karar verecek.

Antalyaspor "siftah" peşinde 
Geride kalan 7 haftada galibiyetle tanışamayan ve 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Antalyaspor, Beşiktaş karşısında bu sezonki ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak.

Antalyaspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı ilk maçta Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalmıştı.

41. randevu 
Beşiktaş ile Antalyaspor, bugün yapacakları maçla Süper Lig tarihinde 41. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 40 lig maçının 28'ini Beşiktaş, 4'ünü Antalyaspor kazandı, 8 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı.

Siyah-beyazlıların attıkları 87 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 34 gol kaydedebildi.

Geçen sezonki maçları Beşiktaş, Antalya'da 5-1, İstanbul'da ise 1-0'lık skorlarla kazandı.

Beşiktaş, son 23 maçta sadece 1 kez yenildi 
Rakibiyle Süper Lig'de yaptığı son 15 karşılaşmadan 13'ünü kazanan Beşiktaş, son 23 resmi müsabakadan ise sadece 1'ini yitirdi.

Antalyaspor'a 1997-98 sezonunun ikinci yarısında 3 Mayıs 1998'de İstanbul'da yapılan maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 20 lig maçının 17'sini kazanıp, 3'ünde berabere kaldı. 2013-14 sezonunun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı 2-0 kazanan ev sahibi ekip, rakibi karşısındaki başarısız grafiğini sonlandırdı.

Beşiktaş, evinde açık ara üstün 
Beşiktaş'ın, Antalyaspor karşısında ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda rakibine açık ara üstünlüğü göze çarpıyor.

Siyah-beyazlılar, Akdeniz temsilcisiyle birini cezası sebebiyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 20 karşılaşmanın 16'sında sahadan galibiyetle ayrılırken, bir kez rakibine yenildi, 3 kez de rakibiyle berabere kaldı.

Beşiktaş, iç sahadaki maçlarda kırmızı-beyazlıların filelerini 41 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 7 gol gördü.

Son Güncelleme: 23.10.2016 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.