17 Mart 2014 Pazartesi 20:37
Spor ve Gençlik Camiası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan İle Buluştu

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ev sahipliği yaptığı gençlik ve spor camiası Belediye Başkan Adayları ile buluşuyor isimli toplantı, Karizma Düğün salonun da yapıldı.

 

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Mehmet Kerim Yıldız, Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan,  Amatör Spor Kulüpleri federasyon Başkanı Erkan Kösedağ,  Amatör Futbolcular Derneği Üyeleri, Ağrı Sporuna emek vermiş eski sporcular, Ağrı Kültür,  Eğitim ve Gençlik Derneği Başkan ve üyelerinin katıldığı gecede  530 kişi gençlik ve spor için bir araya geldi.

Gecenin açılış konuşmasında bir konuşma yapan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ “ 2009 yılında DTP’den Murat Öztürk, Saadet Partisinden Kemal Yıldırım ve MHP’den İhsan Kocabay ile spor camiası bir buluşma yapmıştı. 2009 buluşmalarının sonuncusunu Ak Parti ile yapmıştık. Sayın Hasan Arslan,  o dönem bu camia için ne söz verdiyse 5 yıllık süre içerisinde verdiği sözleri fazlası ile yerine getirdi. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz.

 

Bu yıl başkanımız sizlerle bir araya gelmek istiyoruz dediğinde hiç tereddüt etmedik. Camia olarak bir araya geldik.  Daha önceden bizlere Ağrıspor’u o eski şaşalı günlerine getirmek istediğini söylemişti. Bunu Sayın Başbakan’ın geldiği zaman mitingde de deklare etti. Bize düşen camiayı toplamak ve güzel projeyi desteklemekti. Bu gün de bunu yaptık.” Dedi.

 

Spor ile ilgili olan her yere gideceklerini söyleyen Kösedağ “ Spor ile ilgili gelecek her talebi dinleyip camiamıza aktarmak bizim görevimiz. Sadece spor ile ilgili değil. Gençliği ilgilendiren politikaları da önemsiyor ve takip ediyoruz. Sayın başkanımıza gençliği ve sporu ilgilendiren taleplerimizi sunduk. Umarım bu taleplerimiz gerçekleşir.” dedi.

 

Gecede Ağrıspor projesini açıklayan Hasan Arslan, spor camiası tarafından uzun süre alkış aldı. Arslan konuşmasında “ Ağrıspor’u tüm masraflarını üstlenerek, yeni dönemde kuracağız. Ağrıspor önce Bölgesel Amatör Lige, daha sonra da Profesyonel lige yükselecektir. Ağrı halkının bu özlemini Allah nasip ederse bu yıl sonra erdirmeyi hedefliyoruz. Yönetimini Ağrı’ya mal olmuş eski sporculardan oluşturacağız. Onlarla birlikte yürüyeceğiz. Onları dinleyerek takımı oluşturacağız” dedi.

 

Spor camiasına 2009 yılında verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Arslan “ 2009 yılında Spor Camiasına verdiğimiz sözleri tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Benden 2014 sonrası için talepleri var. Beden Eğitimi Öğretmenlerine malzeme yardımı yapılacak. Sporcularımız ücretsiz taşınacak, Spor malzemesi yardımlarına devam edeceğim, Turnuvalarımız devam edecek. Gençliği önemseyerek gençlik evi yapacağız. Burada gençlerimiz kendi yeteneklerine göre çalışmalar yapacaklar. Onların hayranları oldukları sanatçıları Ağrı’ya getireceğiz. Gençlerimizi demokrasinin beşiği olan gençlik meclislerinde söz sahibi yapacağız.” dedi.

 

Spor Camiasının tüm taleplerini karşılayacağını söyleyen Arslan” Spor Camiasına değer veriyorum. Onları önemsiyoruz. Onların taleplerini karşılayacağım. Benden ulaşım desteği istiyorlar.  Buradan onlara söz veriyorum. Onlara bir araç tahsis edeceğim. Belli bir program dahilinde bu araç deplasmanlara sporcu taşıyacak “ dedi.

 

Gecede Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi “ Ak Parti’nin Ağrı’da yaptığı spor yatırımlarını anlattı. Çelebi Tutak ve Eleşkirt ilçe sahalarının bu yıl sentetik çimle kaplanacağını ve Ağrı’ya 3000 kişilik yeni bir spor salonu yapımının bu ay içerisinde başlanacağını söyledi.

 

Ak Parti Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız ise Halepçe katliamını kınayarak, “Bu gün bu katliamın yıl dönümü. Bunu kınıyorum” dedi.

Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ahmet Oruç, Eski Spor Adamı Aydın Kasar birer konuşma yaptılar.




















Son Güncelleme: 17.03.2014 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.