17 Şubat 2016 Çarşamba 11:36
Spor yazarları Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı için ne dedi? Fenerbahçe Maçı

Karşılaşmayı değerlendiren spor yazarları sarı lacivertlilere övgü yağdırırken, rövanş için ilginç yorumlar yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:Güle oynaya Moskova'ya (Rüştü Reçber - Hürriyet)
İLK maçta alınan iki farklı galibiyet, bir de gol yemeden bu farkı yakalamak büyük bir avantajdır. Bu Lokomotiv’e karşı ikinci maç daha kolay geçecektir. Fenerbahçe eğer son final paslarında telaş yapmasaydı güle oynaya Moskova’ya gidecekti... 

Maçın gidişatında hoca bir takım kararlar alır. Skor olarak iyi durumdayken yaptığı Van Persie-Fernandao değişikliği sırasında yapılan ıslıklama son derece yanlıştı. Birincisi, giren oyuncunun morali bozulur... İkincisi de hoca kendi aldığı kararları istemeden de olsa sorgulamaya başlar...O ruh Kadıköy'e geri döndü (Uğur Meleke - Hürriyet)
Dün sabahtan itibaren bir Avrupa Kupası maçı havasına bürünen Kadıköy’e 20:50 itibariyle futbolcuların attığı imza tanıdıktı: Ben en son Kadıköy’de böyle bir havayı 2013’te Lazio ve Benfica maçlarında görmüştüm. 

O sıralar da büyük oynayan Caner ve Gökhan, dün de büyük oynadı. Souza, tam zamanında devreye girdi. Ben 90 dakika boyunca Fabiano’yu zorlayan bir top hatırlamıyorum doğrusu. Bu istekli oyun için Pereira’ya da hakkını teslim etmek gerek.

Son Güncelleme: 17.02.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.