15 Şubat 2014 Cumartesi 19:26
Sporcularımız Kayaklı Koşu 2. Etap Müsabakalarında 9 Madalya Kazandı

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu 2. Etap Yarışması, Van’ın Gevaş ilçesindeki Abalı Kayak Merkezi’nde başladı. Sporcularımız ilk günkü müsabakalarda bütün kategorilerde derece elde ederek göğsümüzü kabarttılar.

 

 

İki gün sürecek olan yarışmaya Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Dr. Özer Ayık, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, İl Müdürümüz Mehmetşafi Erim, yarışmacılar, antrenörler, hakemler ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

Türkiye genelinde 20 ilden toplam 340 sporcunun katıldığı yarışmada, sporcular 8 kategoriden kıyasıya yarışacak. Abalı Kayak Merkezi pistinin çok güzel olduğunu belirten Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Dr. Özer Ayık, “Türkiye’nin genelinde kar sıkıntısı varken harika bir hava, harika bir kamp, harika bir pist var. Türkiye şampiyonası öncesi sporcularımız burada yarışıyorlar. Bütün sporculara başarılar diliyoruz dedi.

 

 

İl Müdürümüz, müsabakalara giderek sporcularımızı ve antrenörlerini yalnız bırakmayıp onlara moral ve motivasyon sağladı. Sporculara başarı dileklerinde bulunan il müdürümüz, Ağrı ve Muş’tan sonrada Van ilinden de başarı elde edeceğinize inanıyorum dedi. Sporcularımız müsabakanın ilk gününde 9 madalya kazandılar.

 

 

Sporcularımızın Elde Ettikleri Dereceler:

Minik Bayanlar: Dilan Demir 2. Zeynep Demir 3.

Minik Erkekler: Ramazan Oğur 1.

Yıldız Bayanlar: Zozan Malkaç 3.

Yıldız Erkekler: Adem Bartan 1. Fatih Gökçay 2.

Genç Bayanlar: Hicran Akpınar 1.

Genç Erkekler: Hamza Dursun 1.

Büyük Bayanlar: Yonca Karademir 1.









Son Güncelleme: 15.02.2014 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.