10 Ağustos 2017 Perşembe 10:35
Tbf'den Müsabaka Talimatında Değişiklik

 Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), müsabaka talimatında değişikliğe gitti.

TBF'den yapılan açıklamada, yeni sezonda takımların başında uygun seviyede ve nitelikte antrenör bulunması gerekliliğinin olduğu belirtildi.

Talimatların, kulüplerle yapılan toplantılarda oluşan ortak kararların yansıması, terimlerde standart sağlanması, birden fazla talimatta geçen hükümlerin ilgili talimatta yer alması ve mükerrer hükümlerin yeniden derlenmesi ile önceki sezonlarda karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik olduğu ifade edildi.

Yeni dönemde gerçekleştirilecek çeşitli projelerin uygulanmasını sağlayacak değişimlerin ve hükümlerin talimatlarda yer aldığı belirtilen açıklamada, "2017-2018 sezonundan itibaren lig veya yerel faaliyetlerde yer alacak tüm kategorilerdeki takımların başında uygun derecede ve o sezona ait geçerli lisans sahibi antrenör bulunmaması halinde müsabaka başlatılmayacak ve o takımın aleyhine tatil edilecektir." denildi.

Muhabir: Süha Gür

Son Güncelleme: 10.08.2017 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.