17 Kasım 2016 Perşembe 17:28
Teknik Direktör Jan Olde Riekerink Ve Dursun Özbek, derbi öncesi iddialı konuştu

"BU RESMİ VERMEK ZORUNDAYIZ"

Derbi öncesi dostluk veren Özbek şöyle konuştu: "Pazargünü derbi için taraftarlarımızla Kadıköy'de olacağız. Türk sporuna dostluk getirecek bu birlikteliğin devam etmesini diliyorum. Spor, barışla birlikte çok güzel. Kulüplere düşen bugün ihtiyaç duyulan ortamı sağlamak. Büyük kulüpler bu sorumluluğu taşıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe yönetici ve taraftarlarıyla bu resmi vermek zorunda, bunu Türk milletinden esirgemeyeceklerdir. Dostça bir mücadele olacaktır. Buna katkı vermek için ben de orada olacağım. Tüm Fenerbahçe ve Galatasaraylılar dostluk adına bu derbiye katkı vereceklerdir."

"KAZANMAKTAN BAŞKA ALTERNATİF YOK"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, daha önce sarf ettiği 'sürpriz' kelimesinin yanlış anlaşıldığının altını çizdi ve sözlerini "Kadıköy'de uzun zamandır kazanamıyoruz. Bu derbiyi kazanacağımızı ifade etmiştim. Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz. Başka hiçbir alternatifimiz yok" diyerek tamamladı.

"İLK HEDİYE PAZAR GÜNÜ"

Galatasaray A Futbol Takımı Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de bir soru üzerine "Galatasaray-Fenerbahçe maçının Türk halkı için ne kadar önemli bir derbi olduğunu biliyorum. Buradaki insanlarda bile derbinin gerginliğini ve atmosferini hissediyoruz. Umuyorum ki taraftarlarımıza armağan edeceğimiz güzel bir maç olacak" sözlerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.11.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.