27 Eylül 2015 Pazar 18:52
Tenis: Ağrı Kupası Turnuvası

Tenis: Ağrı Kupası Turnuvası Eleme müsabakaları sonunda iki Türk tenisçi ana tabloya yükseldi

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Challenger Tur takviminde yer alan ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde düzenlenen ilk uluslararası tenis turnuvası olma özelliği taşıyan Ağrı Kupası Tenis Turnuvası'nın elemelerinde, iki Türk tenisçi ana tabloya kaldı. 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tenis Kortları'nda yapılan turnuvanın eleme müsabakalarında Türk sporcular Altuğ Çelikbilek ve Sarp Ağabigün ile Litvanyalı Lukas Mugevicius ve Rus Fedor Chervyakov, yarın başlayacak ana tablo maçlarında mücadele etme hakkı kazandı.  

Turnuva direktörü Miraç Namlı, yaptığı açıklamada, Ağrı Kupası Tenis Turnuvası'nın, Türkiye'de düzenlenen en büyük tenis organizasyonlardan biri olduğunu söyledi. 

Ağrı'da böylesi bir organizasyonun, algıların değişmesi açısından çok önemli olduğunu ifade eden Namlı, şunları söyledi: 

"Ağrı'da olduğumuz için çok mutluyuz. Bütün oyuncularda ve bizde Ağrı'ya gelirken tedirginlik vardı ama buraya gelince öyle bir durum olmadığını görüyoruz. Çok güzel bir ortam, tenis oynamaya uygun. Organizasyon ve tesis çok iyi. Ağrı halkına ve buradaki seyircilere de çok teşekkür ediyorum."

 

- Altuğ Çelikbilek: "Tesisleri çok beğendim"

 

Oynadığı eleme müsabakasını kazanarak ana tabloya yükselme başarısı gösteren milli tenisçi Altuğ Çelikbilek de Ağrı'nın güzel bir şehir olduğunu ve burada olmaktan memnun olduğunu söyledi.

Tesislerin çok güzel olduğunu vurgulayan Altuğ Çelikbilek, "Tesisler yeni yapılmış. Çok beğendim. Emeği geçen herkese de çok teşekkür ederim" dedi. 

 

tenis-agri-kupasi-turnuvasi.jpgtenis-agri-kupasi-turnuvasi-001.jpgtenis-agri-kupasi-turnuvasi-002.jpgtenis-agri-kupasi-turnuvasi-003.jpg

Son Güncelleme: 27.09.2015 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.