10 Haziran 2016 Cuma 19:08
Tenis Türkiye Şampiyonası'nda Final Zamanı

TED Spor Kulübü'nde düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda finale kalan isimler belirlendi.

İstanbul'daki Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda teklerde ve çiftlerde finale kalan isimler belli oldu.

Toplam 36 bin TL para ödüllü organizasyonda tek kadınlar finali Pemra Özgen ile Ayla Aksu arasında oluştu. İlk üç maçında oyun yitirmeyen 1 numaralı seribaşı Pemra Özgen, yarı finalde Melis Sezer karşısında 6-3, 7-5'lik setlerle güldü. Pemra'nın şampiyonluk maçındaki rakibi son şampiyon Ayla Aksu oldu. Turnuvanın 2 numarası Aksu, genç raket İnci Öğüt'ü 6-3, 7-6 ile saf dışı bıraktı.

Erkeklerde ise 2015'teki Anıl Yüksel-Barkın Yalçınkale finalinin heyecanı bir kez daha yaşanacak. Geçen yıl mutlu sona ulaşan Yüksel, 1 numara olarak katıldığı Türkiye Şampiyonası'nda yoluna set kayıpsız devam ederken Sarp Ağabigün'ü 6-4, 6-2 ile mağlup etti.

Yalçınkale ise büyük çekişmeye sahne olan buluşmada 2 numara Altuğ Çelikbilek'i 6-4, 2-6, 6-3'lük skorla devirdi.

Çiftlerde ise finaller; erkeklerde Altuğ Çelikbilek/Sarp Ağabigün - Anıl Yüksel/Muhammet Haylaz, kadınlarda Melis Sezer/Ayla Aksu - İnci Öğüt/Cemre Anıl olarak şekillendi.

TED Spor Kulübü'ndeki Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda yarın (11 Haziran Cumartesi) saat 13.00'de tekler finalleri, ardından çiftler finalleri yapılacak.

Tenis Türkiye Şampiyonası’nda Final Zamanı

Tenis Türkiye Şampiyonası’nda Final Zamanı

Son Güncelleme: 10.06.2016 19:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.