13 Aralık 2021 Pazartesi 15:34
TFFHGD AĞRI ŞUBESİNDEN KINAMA MESAJI

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi tarafından 12 Aralık 2021 Pazar günü Tutak Spor ile Diyadin Gençlerbirliği Spor kulüpleri arasında oynanan 1'nci Amatör lig karşılamasında hakemlere yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

Ağrı 1'nci Amatör Lig’inde 12 Aralık Pazar günü Tutak İlçesinde oynanan Tutak Spor – Diyadin Gençlerbirliği Spor karşılaşmasının 90+2 dakikasında hakemlere yönelik olarak yapılan fiili saldırı sonrası Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi tarafından kınama mesajı yayınlandı. Mesaj da şu ifadeler yer verildi, “12 Aralık 2021 Pazar günü Tutak İlçe Stadyumunda oynanmakta olan Tutak Spor – Diyadin Gençlerbirliği Spor, 1'nci Amatör Lig müsabakasının 90+2'nci dakikasında Tutak Spor takımının sporcuları ve taraftarları tarafından müsabakada görevli İlimiz bölgesel hakemlerimizden Serkan DURU, İl Hakemlerimizden Muhammed Özay Kahvecioğlu ve Muhammed Numan Berberoğlu’na karşı fiili saldırı gerçekleştirilmiştir. İnsanlıktan nasibini almamış kişi ve kişiler tarafından gerçekleştirilen bu insanlık dışı hadisenin ardından maç uzatma dakikalarında yarıda kalarak tamamlanamamıştır. Spor müsabakalarında böylesine bir olayın yaşanması futbolun paydaşları olan bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Gelişen olaylar sonucunda bu tür seviyesiz ve fütursuzca yapılan ve saldırıyı gerçekleştiren Tutak Spor futbolcularını ve taraftarlarını şiddetle kınıyoruz. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ağrı Şubesi olarak üyelerimize karşı yapılan bu eylem, ülkemizdeki büyük ailemizin tümüne karşı yapılmış, haksız ve asla kabul edilemeyecek bir davranış olarak görüp kınamaktayız.

Her zamanki gibi hakkaniyet ve disiplinden taviz vermeden bu olaya adı karışanlarla ilgili idari ve adli yasal işlemlerin yürütülmesinin sonuna kadar takipçisi ve arkadaşlarımızın daima yanında olacağımızı, bu konuda gerekenin yapılacağının bilinmesini tüm kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Hakemlerimiz Serkan DURU, Muhammed Özay KAHVECİOĞLU ve Muhammed Numan BERBEROĞLU’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu davranışların tekrarlanmamasını temenni ediyor, böyle olaylara sebep olanları şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.