10 Aralık 2016 Cumartesi 15:29
Trabzonspor, Kupada Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda rejenerasyon çalışması gerçekleştirildi.
DURİCA’YA 35'İNCİ YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI
Bu arada, bordo mavililerin savunma oyuncusu Jan Durica'ya 35’inci yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Takımın öğle yemeği sonrası kendisi için düzenlenen doğum günü kutlaması nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Durica'yı takım arkadaşları ve teknik heyet tebrik etti.
YEREL GAZETELER SONUÇTAN MEMNUN
Yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında sahasında Adanaspor’u 4-1 mağlup eden Trabzonspor için ‘41 kere maşallah’ yorumunda bulundu. Sonnokta gazetesi, '41 kere maşallah', '13 maçta 8 gol atan Trabzonspor Adana’yı dörtledi' ifadelerini kullandı. Ekspres gazetesi, 'Kebap gibi 4 köşe olduk', 'Trabzonspor Adanaspor’u farklı geçti, çıkışını devam ettirdi' başlıklarına yer verdi. Günebakış gazetesi, 'Trabzon 4 köşe', 'Kayseri galibiyetiyle kendine gelen bordo mavililer, Adana’yı da devirip ayağa kalktı' yorumunu yaptı. İlkhaber gazetesi, 'Mutluluk sardı 4-1 yanımızı', 'İlklerin yaşandığı karşılaşmada Trabzonspor, Adanaspor’u farklı mağlup etti' başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Karadeniz gazetesi, '4 çeker fırtına', 'Kış geldi, fırtına patladı. Adana yerle bir oldu' ifadelerine yer verdi. Taka gazetesi, 'Usta sar oradan 4 Adana dürüm', 'Trabzonspor 55’e kadar zor anlar yaşadığı maçta rakip 10 kişi kalınca coştu' yorumunu yaptı.

Son Güncelleme: 10.12.2016 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.