08 Mayıs 2022 Pazar 06:21
Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları için İstanbul'a geliyor

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonsporşampiyonluk kutlamaları için İstanbul'a gelecek.

İstanbul Valiliği, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

Konu ile ilgili İstanbul Valiliği'nden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, Yenikapı Miting Alanı'nda 8 Mayıs Pazar günü yapılacak Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle saat 11.00'den itibaren bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağı belirtilerek alternatif güzergahlar verildi.

İşte trafiğe kapatılacak yollar;

Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ve sokaklar, Namık Kemal Caddesi'ne bağlantıya uygun noktalardan trafiğe kapatılacaktır.

Alternatif güzergâhlar ise şöyle; Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil, Atatürk Bulvarı.

Bugün saat 15.00 ile gece 23.00 arasında yapılacak kutlamada birçok sanatçı sahne alacak.

100 binin üzerinde taraftar bekleniyor

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleşitirilecek olan şampiyonluk kutlamasına 100 binin üzerinde Trabzonsporlu taraftarın gelmesi bekleniyor.

Ahmet Ağaoğlu da kutlamalara katılacak

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF), Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Yenikapı'da yapılacak şampiyonluk kutlamasına katılacağını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.