21 Temmuz 2016 Perşembe 16:51
Trabzonspor'da Transfer

Transfer döneminin sessiz takımlarından Trabzonspor, ikinci transferini açıkladı.

Bordo mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Slovakya Ligi ekiplerinden AS Trencin'de forma giyen Slovak futbolcu Matus Bero'nun transferi için görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Matus Bero'nun Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve Kulübü AS Trencin ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Yeni sezon öncesi kadrosuna ilk olarak Rus forvet Ramil Sheydaev'i katan bordo mavililer, ikinci transferini orta sahaya gerçekleştiriyor.

UEFA tarafından sıkı bir şekilde finansal fair play denetimine tabii tutulan Karadeniz temsilcisi transferde şu ana kadar genç isimlere yönelmiş durumda.

Tıpkı Ramil Sheydaev gibi 20 yaşında olan Slovak futbolcu Matus Bero, geçen hafta başlayan Slovakya Süper Ligi'nin ilk haftasında Trencin formasıyla Zemplin Michalovce karşısında ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika oyunda kaldı.

Son Güncelleme: 21.07.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.