08 Nisan 2015 Çarşamba 22:40
TTF BAŞKANI CENGİZ DURMUŞ AĞRI'YA GELDİ

 

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş Ağrı’ya geldi. ASKF tarafından düzenlenen “4. Yılın Spor Adamları Ödül Törenine” katılmak üzere Ağrı iline gelen, Durmuş ayağının tozuyla Minik tenisçileri ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak, TTF Başkanı Cengiz Durmuş’u, TFF Kurul Başkanı Ali Düşmez’i, ASKF Başkanı Erkan Kösedağı’ı, Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Aleaatin Aslan’ı ve beraberinde ki heyeti kapıda karşıladı. Minik tenisçiler Durmuş’u ve beraberinde ki heyete çiçek takdim etti. Burada tenisçilerle sohbet eden Durmuş, daha sonra minik tenisçimiz Vedat ile tenis maçı yaptı.

Durmuş daha sonra TFF Kurul Başkanı Ali Düşme ile kısa bir tenis maçı yaptı. Tesisleri çok beğendiğini belirten Durmuş, emeği geçen herkese teşekkür ederek, buradan ayrıldı.

 

ttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi.jpgttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi-001.jpgttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi-002.jpgttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi-003.jpgttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi-004.jpgttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi-005.jpgttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi-006.jpgttf-baskani-cengiz-durmus-agri’ya-geldi-007.jpg

Son Güncelleme: 08.04.2015 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.