17 Haziran 2014 Salı 20:58
Tüfad Ağrı Temsilcisi Ahmet Atılmış Oldu

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yapılan açıklamada Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İl Temsilciliği görevine Ahmet Atılmış’ın getirildiği bildirildi.

 

Erzurum Futbol Antrenörleri Derneğine bağlı bir il olarak faaliyetlerini gösteren Ağrı’da ki futbol antrenörleri, bundan sonraki süreçte Ağrı İl Temsilciliği üzerinden çalışmalarını yürütecek.

 

Konu hakkında görüşlerini bildiren Ahmet Atılmış “ Ağrı’da Futbol her geçen gün büyüyerek devam diyor.  Futbolun taban birliklerinden biri olan ve antrenörlerimizin bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Tüfad’ın il temsilciliği görevini üstlenmiş bulunmaktayım.  Amacımız ilimizin futbolunu en üst düzeye çıkaracak olan taban birliklerinden biri olarak antrenörlerimizin düzenlenen kurslara ve seminerlere iştiraklerini sağlamak, onların gelişim sürecine dahil olmaktır. Umuyorum ki çocuklarımız bundan sonraki süreçte bilgi düzeyi yüksek antrenörler ile eğitilecektir. Bana bu görevde katkı sağlayacak olan Erzurum Tüfad Başkanımız Abdusselam Gökcan’a da teşekkürlerimi iletiyorum” dedi

  




Son Güncelleme: 17.06.2014 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.