13 Mart 2016 Pazar 12:28
Türkiye'nin Barcelona'sı Beşiktaş ? Beşiktaş Haberleri

“Penaltı kaçırılır mı, kaleci mi kurtarır?” Futbolda tartışılan bu soru dünkü pozisyon için cevabını net biçimde buldu. Tolga, Deniz’in kullandığı penaltıyı kurtardı. Dakikalar ilerledikçe Oğuzhan-Sosa-Kerim ve Olcay’ın ağırlığını koymasıyla “Barcelonavari” işler yapan bir Beşiktaş izledik.Dar alanda beceri ve zeka dolu müthiş işler yapan Beşiktaş, hemen her atakta gol aksiyonları üretmeye başladı.

Ancak bunların sadece birinde Kerim ile golü buldu. Devrenin son 10 dakikasında oynarken keyif alan Beşiktaşlı futbolcular, son vuruşlar ve pasları aynı beceri paralelinde noktalayabilseydi ilk 45 dakika büyük bir fark ile bitebilirdi.Kerim Frei, çok çabuk, kıvrak, topa yatkın bir oyuncu. Yetenekli, yaratıcı. Hem dar hem geniş alanda etkili. Topu ayağından daha çabuk çıkarttığı zaman daha olumlu işler yapıyor. Oyununda büyük mesafe kat etti ve daha da iyisini yapabilecek kapasitesi var.

Son Güncelleme: 13.03.2016 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.