07 Eylül 2022 Çarşamba 11:05
Tutakspor şampiyonluk hedefi ile yola çıktı

Tutakspor Onursal Başkanı Fevzi Sayan, 2022-2023 sezonunda şampiyonluk parolası ile kadrosunu güçlendiren Tutakspor hedefinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu belirtti. Profesyonel bir kulüp kurma anlayışı ile hareket edeceklerini belirten Onursal Başkan Fevzi Sayan, “Tutakspor bizim her şeyimiz, bu amaçlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Yönetim kurulumuz işin ehli olan arkadaşlarımız tarafından oluşturuldu. Futbol kadromuzuda ilimizin yetenekli, tecrübeli ve genç sporcuları ile bir araya getirerek, ülke sporuna kazandırmak istiyoruz. Kadim ilçemize Bölgesel Amatör Lig heyecanını taşımak istiyoruz. Bunun için elimizi taşın altına koyacağız. Seyircilerimizle kenetlenip coşkulu şekilde maçlarımızı oynayacağız. Fair play ruhundan asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

Teknik ekip konusunda da ince eleyip sık dokuduklarını belirten Tutakspor Onursal Başkanı Fevzi Sayan, “Teknik direktör ve ekibi konusunda tecrübeli ve profesyonel hocalarla görüşme halindeyiz. Yakın zamanda hocamızı da açıklayacağız. Tek hedefimiz Tutak'a şampiyonluk sevincini yaşatmak” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Tutakspor düzenlemiş olduğu imza töreni ile 10 futbolcu transferinde ilk imzaları attı.

Son Güncelleme: 07.09.2022 20:58
Anahtar Kelimeler:
HaberAğrıTutakTutakspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.