16 Aralık 2015 Çarşamba 09:18
Tuzlaspor kalecisi Burak Onur: Kalem gole kapalı

İnşallah kazasız belasız bir maç olur. İnanıyorum ki Fenerbahçe’nin dünya yıldızlarına karşı kalemi gole kapatacağım. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Biz her şeyden önce Fenerbahçe ile karşılaşacağımızdan dolayı gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Dikkat suni çim!

1800 seyirci kapasiteli Tuzla Belediye Stadı’nın zemini suni çim. Bu nedenle Fenerbahçeli futbolcuların özel kramponlar giyeceği öğrenildi. Teknik direktör Vitor Pereira da yaşanabilecek sakatlıklara karşı oyuncularını uyardı. Tuzlaspor’un hocası Ferruh Özgün ise, “Sahanın sentetik olması biraz sıkıntı ama umut ediyorum ki kazasız belasız bir maç olacak” dedi.  

Tuzla deyip geçme!

2. Lig Kırmızı Grup’ta 23 puanla 8. sırada yer alan Tuzlaspor, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’na damga vurdu. 3. turda Süper Lig ekibi Kasımpaşa’yı eleyen Tuzlaspor, gruplarda da fırtına gibi esmişti. O sezon 3. Lig’de yer alan Mavi-Beyazlılar, Gaziantepspor ve Sivasspor’u da mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çekti, gruptan çıkmayı başardı. Son 16 takım arasına kadar yükselen Tuzlaspor, burada Manisaspor’a elendi. İstanbul ekibi bu yıl da Türkiye Kupası’nda sürprize imza atmak istiyor. Mavi-Beyazlılar, Fenerbahçe karşısında en azından puan alıp tarihe geçmeyi amaçlıyor.

Son Güncelleme: 16.12.2015 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.