18 Şubat 2017 Cumartesi 12:22
UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu Cenk Tosun Oldu!

UEFA'nın internet sitesinde yapılan oylamada, siyah-beyazlıların İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva'yı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol ve bir asiste imza atan 25 yaşındaki futbolcu, oyların yüzde 71'ini alarak son 32 turu ilk maçlarının "en iyi oyuncusu" unvanına layık görüldü.

İBRA'YI GERİDE BIRAKTI

İngiliz temsilcisi Manchester United'ın sahasında Fransa'nın Saint-Etienne takımını 3-0 yendiği maçta "hat-trick" yapan İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic ise oyların yüzde 18'ini alarak son 32 turu ilk maçlarının en iyi 2. oyuncusu seçildi.

İtalyan ekibi Roma'nın konuk olduğu İspanyol temsilcisi Villarreal'i 4-0'lık skorla geçtiği müsabakada rakip fileleri 3 kez havalandıran Bosna-Hersekli futbolcu Edin Dzeko, oyların yüzde 8'ine sahip olarak son 32 turu ilk karşılaşmalarının en iyi 3'üncü oyuncusu oldu.

Son Güncelleme: 18.02.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.