10 Ekim 2016 Pazartesi 12:44
Ukrayna şov yaptı ? 3 Maçta 3 Galibiyet

Grubumuzdaki diğer maçlarda Ukrayna, Kosova’yı üçledi. Hırvatistan da deplasmanda Finlandiya’yı tek golle devirdi.

A Milli Takım'ın yer aldığı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 2 karşılaşma oynandı. Polonya'daki Jozef Pilsudski Stadyumu'nda yapılan maçta Ukrayna, Kosova'yı 3-0 mağlup etti.

Ukrayna'ya 3 puanı getiren golleri 31. dakikada Artem Kravets, 81. dakikada Andriy Yarmolenko ve 87. dakikada Ruslan Rotan kaydetti. Öte yandan bu karşılaşma, Ukrayna'nın, 2008 yılında bağımsızlığını ilan eden Kosova'yı tanımadığı için FIFA'ya yaptığı 'tarafsız saha' başvurusu üzerine Polonya'nın güneyindeki Krakow şehrinde oynandı.

3 PUAN MANDZUKİC'TEN
Grubun diğer mücadelesinde ise Hırvatistan, deplasmanda Finlandiya'yı 1-0 yendi. Tampere Stadı'ndaki karşılaşmada konuk takıma galibiyeti getiren tek gol 18. dakikada Mario Mandzukic'ten geldi. Bu sonuçların ardından Hırvatistan 7, Ukrayna da 5 puana yükseldi.
.

Son Güncelleme: 10.10.2016 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.