05 Haziran 2016 Pazar 18:18
Veteranlar Şampiyonası Sona Erdi

Gazi Emir-Fuar İzmir'de 2-5 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenen Veteranlar Voleybol Türkiye Şampiyonası bugün oynanan maçlarla sona erdi.

2. Veteranlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren takımlar şu şekilde;

Erkekler 55+

İzmir Kartallar (Tek takım)

Erkekler 50+

Ege 1980, İzmir Gücü, Adana Denizspor

Erkekler 45+

Büyükdere Aqua Marin, İzmir Kartallar, Bursa Teleferik Koç

Erkekler 35+

Bursa Uludağ, İzmir Kartallar, Büyükdere Aqua Marin

Bayanlar 37+

Karayolları, İzmir Kartallar, Eskişehir Veteranlar

Bayanlar 31+

İzmir Boğaları, İzmir Veteranlar, İzmir Ento KBB

Ödül Töreni;

2. Veteranlar Voleybol Türkiye Şampiyonası ödül töreni öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Veteranlar Şampiyonası Koordinatörü Altan Arslan ve eski milli voleybolcu Sinan Akgün'e teşekkür plaketi takdim etti.

Erkekler 55+ şampiyonu İzmir Kartallar takımınına ödüllerini TVF Başkanı Özkan Mutlugil takdim etti.

Erkekler 50+ kategorisinde üçüncü olan Adana Deniz Spor takımına ödüllerini TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren takdim etti. İkinci olan İzmir Gücü takımının ödüllerini CEV Hakem Komisyonu ve Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Üyesi Aziz Yener takdim etti. Birinci olan Ege 1980 takımına ödüllerini TVF Başkanı Özkan Mutlugil takdim etti.

Bayanlar 37+ kategorisinde üçüncü olan Eskişehir Veteranlar takımına ödüllerini eski milli voleybolcu Sami Akgün takdim etti. İkinci olan İzmir Kartallar takımının ödüllerini Veteranlar Şampiyonası Turnuva Koordinatörü Altan Arslan takdim etti. Birinci olan Karayolları takımına ödüllerini TVF Altyapı Bayan Milli Takımlar Koordinatörü Onur Çarıkçı takdim etti.

Erkekler 45+ kategorisinde üçüncü olan Bursa Teleferik Koç takımına ödüllerini Organizasyon Sorumlusu ve İzmir Atatürk Voleybol Salonu Yetkilisi Nektel Koyuncu takdim etti. İkinci olan İzmir Kartallar takımının ödüllerini TVF Altyapı Erkek Milli Takımlar Koordinatörü Mehmet Bedestenlioğlu takdim etti. Birinci olan Büyükdere Aqua Marin takımına ödüllerini CEV Hakem Komisyonu ve Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Üyesi Aziz Yener takdim etti.

Bayanlar 31+ kategorisinde üçüncü olan İzmir Ento KBB takımına ödüllerini TVF Altyapı Bayan Milli Takımlar Koordinatörü Onur Çarıkçı takdim etti. İkinci olan İzmit Veteranlar takımının ödüllerini CEV Hakem Komisyonu ve Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Üyesi Aziz Yener takdim etti. Birinci olan İzmir Boğaları takımına ödüllerini TVF Altyapılar Sportif Direktörü Ümit Hızal takdim etti.

Bayanlar 35+ kategorisinde üçüncü olan Büyükdere Aqua Marin takımına ödüllerini TVF Altyapı Erkek Milli Takımlar Koordinatörü Mehmet Bedestenlioğlu takdim etti. İkinci olan İzmir Kartallar takımının ödüllerini TVF Altyapılar Sportif Direktörü Ümit Hızal takdim etti. Birinci olan Bursa Uludağ takımına ödüllerini İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu takdim etti.

Son Güncelleme: 05.06.2016 18:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.