13 Temmuz 2016 Çarşamba 13:53
'Vicdanım Çok Rahat' Diyerek İmzaladı

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül düzenlenen basın toplantısıyla kendisini 4 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan imzayı attı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül düzenlenen basın toplantısıyla kendisini 4 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan imzayı attı. İmza töreninde umutlu mesajlar veren Gökhan Gönül, "İyi oynamadığım veya iyi pas vermediğimi görebilirsiniz; ama mücadeleden vazgeçtiğim tek bir günümün olmayacağının sözünü verebilirim." dedi. Gökhan Gönül, bacağındaki kartal dövmesini ise 15 yıl önce yaptırdığını söyledi.

"Ailemize hoş geldin Gökhan"

Vodafone Arena'da düzenlenen imza töreninde ilk olarak söz alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burayı ilk defa kullandık. Stadyumumuzda böyle bir salonumuzun olması benim için büyük bir keyif. Bizim açımızdan çok özel bir gün. Çok beğendiğimiz, çok sevdiğimiz, takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu için imza töreni düzenliyoruz. Gökhan'ın o güzelliği ve insanlığını gördüğüm zaman, böyle güzel bir futbolcunun Beşiktaşlı olması çok mutluluk veriyor. Ailemize hoş geldin Gökhan. Burası güzel bir aile, hep beraber güzel günler yaşayacağız. Seni aramızda görmekten çok mutlu olduğumuzu, bütün Beşiktaşlıların çok mutlu olduğunu söylemek isterim." dedi.

"Heyecanlandığım bir transfer..."

Beşiktaş başkanlığındaki 4 seneyi aşkın süredir yönetimle çalıştıklarını vurgulayan Orman, "Beşiktaş'ın üslubu ve şekli var. Gökhan, çok sevdiğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. Biz Gökhan'ı bir başka kulüpte olduğu için almadık. Bizim ihtiyacığımız olan bölgeye karakterli, düzgün ve çok iyi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Kendisine bir teklifte bulunduk. O da makul karşıladıktan sonra sözleşme imzaladık. Çok mutluyuz. Beşiktaş kulübünde çok önemli isimlere imza attırdık. Çok heyecanlandığım bir transfere imza attık." diye konuştu.

"Siyah-beyaz forma ona çok yakışıyor"

Transferin profesyonel bir hayatın gereği olduğunu kaydeden Fikret Orman, "Bunlar, futbolun içinde olan şeyler. İlk defa olan şeyler değil. Beşiktaş'aFenerbahçe'den ve Galatasaray'dan da çok oyuncular geldi. Bizden de oyuncular gtiti. Son 4 senedir karakterli düzgün ve Beşiktaş'a katkı sağlayacak oyuncuların katılması üzerine çalıştık. Siyah-beyazlı forma ona çok yakışıyor. Gökhan Gönül milli takımın en önemli oyuncusu ve beğendiğimiz bir isim." dedi.

Fenerbahçe'ye teşekkür

Orman'dan sonra söz alan Gökhan Gönül ise, "Başkanımın benimle alakalı böyle düşüncelere sahip olduğunu bilmek benim adıma gurur verici. Büyük camialardan başka büyük camiaya geçtiğinizde bu bizim ülkemizde çok rastlanan bir olay değil önemli olabiliyor. Ama bu ne ilk ne de son. Aslında benim adıma mutlu edici taraf da var. Ne kadar başka bir camiada oynasam da burada başkanımın, Beşiktaş camiasının beni bu şekilde karşılaması, bundan önce sahada sadece futbol değil doğru işler yaptığımın da göstergesidir. Beşiktaş taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Dışarıda nerede bir taraftar görsem beni mutlu bir şekilde karşılıyor. İnşallah bana yakışanı yapıp buraya layık olmaya çalışacağım. Yıllarca Fenerbahçe'de forma giydim. Bu süre içerisinde sahada bana yardım eden futbolcu arkadaşlarıma, Samandıra'daki tüm çalışanlara, tüm yönetim kurulu üyelerine beni her zaman destekleyen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Transfer süreci

Anlaşma döneminde gelgitler yaşadığını kaydeden Gökhan Gönül, "Başkanım aslında lig devam ederken beni Beşiktaş'ta görmek istediğini söylemişti. Resmi bir teklif olmadı. Kontratımın bitmesini beklediler. Resmi teklifi, sözleşmem bittiğinde yaptı. Yurtdışından da bir çok teklif vardı. Süreç bittiğinde birkaç gün istedim. Onlar da bu yaklaşımı doğru buldular. Bugün de o imzayı attık." sözleriyle transferin gidişatını anlattı.

"Vicdanım çok rahat "

Gökhan Gönül, "Formasını giydiğim camiaya hizmet etmek isterim." derken, sözlerine şöyle devam etti: "Profesyonel futbolcuların, ekmeğini yediği yere hizmet etmekten başka düşüncesi yoktur. Şu anda Beşiktaş forması giyiyorum ve o yüzden de Beşiktaşlıyım. Şampiyonluk sözleri vermek ve büyük vaatlerde bulunmak bana göre değil. Kendimi kanıtlamak niyetinde değilim ama şampiyonluk sözleri veremem. Bazı şeyleri başardığım için bugün buradayım. Beni kötü orta yaparken, pas hatası yaparken görerbilirsiniz. Ama hangi maçta olursa olsun müacadeleden vazgeçtiğim tek bir günüm olmayacağının sözünü verebilirim. Taraftarıma inanmadığım hiçbir şey söylemedim. Hiçbir takım taraftarına veya futbolcusuna inanmadığım hiçbir iş yapmadım. Vicdanım çok rahat. 4 senelik bir kontrat imzaladım. Doğru bildiğim izler üzerinde yürümeye devam edeceğim."

Son Güncelleme: 13.07.2016 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.