21 Kasım 2016 Pazartesi 10:47
Volkan Demirel: Alışılmış bir galibiyet !

"ALIŞILMIŞ BİR GALİBİYET"

Galatasaray'ın artık Fenerbahçe galibiyetlerine alışması gerektiğini ifade eden Volkan Demirel, "Aslında alışılagelmiş bir durum bu akşamki galibiyet. Maçtan önce de söyledik biz bunu. Alıştık artık ve Galatasaray'ın da alışması gerekiyor. Maçtan önce başkanlar olsun, futbolcular olsun, akrabalar olsun…

Herkes bir şeyler söyledi ama biz konuşmadık. Sadece ben kısa bir demeç verdim; o da her zamanki gibi olacağı yönündeydi. Maziye bakıldığında Fenerbahçe'nin daima kazandığını görüyoruz.

Beraberliğe sevinen bir takım gibi demeçler verildi ancak bunlara gerek yok. Volkan Şen'in yakaladığı pozisyonlar da vardı ve onları değerlendirseydik çok daha farklı olurdu. Güzel bir derbi oldu; kimse üzülmedi, kimse kırılmadı.

Bu zafer taraftarımıza armağan olsun. Taraftarımız bugün muazzamdı. Her zaman onları stada bekliyoruz. Onlar varsa biz de varız. Bundan sonraki süreçte de tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz ve başka da düşüncemiz yok" dedi.

"GELENEK BOZULMAYACAK"

Fenerbahçe formasını taşıdığı sürece bu geleneğin devam ettireceklerini de ifade eden Volkan Demirel, "Benim için sözleşme önemli değil. Ben boş sözleşmeye de imza atarım, hiç sorun değil. Allah bana bu forma altında daima kazanmayı nasip etsin.

Ben burada yaşadıklarımı, tecrübelerimiz takım arkadaşlarımla paylaşıyorum. Burada olduğum sürece bu gelenek devam edecek" diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 21.11.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.