31 Mart 2016 Perşembe 19:18
Volkan Demirel'den olay açıklamalar ? Fenerbahçeden ayrılıyor mu ?

HAYATIMDA BÖYLE HAKEM GÖRMEDİM

 Maçın kırılma noktası; Mehmet Topal’a gösterilen kırmızı kart ve sonrasında verilen penaltıdır. Biz ne kadar çaba göstermeye çalışsak da; onun bize her çabamızda bir engel koyacağını anladık.Volkan Demirel, Avrupa Ligi'nde Braga'ya 4-1 yenildikleri maçın hakemi Ivan Bebek hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Demirel, "Biz ne kadar çaba göstersek de onun engel koyacağını anladık" dedi.

BİZİ İSTEMEDİKLERİ İÇİN O HAKEMİ GÖNDERDİLER

Braga karşısında turu geçebilirdik ama olmadı.

Bunun tamamen bir oyun olduğunu ve bir üst turda bizi istemedikleri için böyle bir hakem gönderdiklerini düşünüyorum. Bu da, tamamen Fenerbahçe’nin büyüklüğünden kaynaklanıyor. Yine dimdik ayaktayız.

Ne kadar zorluk yaşarsanız, bazı başarılar size daha güzel gelecektir. O başarıyı daha önemli kılacaktır. Hak etmediğimiz bir mağlubiyetle elendik. Artık önümüzde iki tane daha hedefimiz var. Bunları kazanmak için mücadele edeceğiz. Takımda herhangi bir form düşüklüğü, baskı veya moral bozukluğu yok.

BALON BİLE PATLASA, İZDİHAM YAŞANACAKTI

Biz Galatasaray maçını tarihinde oynamak isterdik ancak o günkü şartlar içinde tribünde balon bile patlasa, izdiham yaşanacaktı. Galatasaray maçının ertelenmesinin altında başka şeyler arayanlar var; hiçbir şey aramasınlar. Hayatta hiçbir şey bir insanın canından daha önemli değildir.

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.