31 Ağustos 2014 Pazar 21:08
Volkan Şen ve Fuat Alpaslan'dan Ağrı ASKF'ye Ziyaret

Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ ve Federasyon yöneticisi Erol Yıldırım’ın karşıladığı ekibe ağrı Gençlerbirliği Spor yöneticileri Ersin Aslan, İsmail Tanrıkulu ve Seracettin Polat’ta eşlik etti.

 

Boks Federasyonu eski başkan adaylarından Furpa Marketler Zinciri Sahibi Fuat Alpaslan ile Bursasporlu futbolcu Volkan Şen, Ağrı Gençlerbirliği Spor’un daveti üzerine geldiği Ağrı’da, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

 

Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ ve Federasyon yöneticisi Erol Yıldırım’ın karşıladığı ekibe ağrı Gençlerbirliği Spor yöneticileri Ersin Aslan, İsmail Tanrıkulu ve Seracettin Polat’ta eşlik etti.

 

Ağrı amatör futbolu hakkında bilgi alan Fuat Alpaslan, “ Ağrı benim memleketim. Bu gün burada yediğim dönerin tadını bile unutmamış durumdayım.  Burada spor için atılacak her adımın arkasındayım. Ağrı Gençlerbirliği Spor yöneticileri benden bazı taleplerde bulundu. Burada ciddi bir oluşum gördüm. Ağrı’nın önemli isimleri bu oluşum içerisinde yer alıyor. Benim de bu çorbada tuzum olsun istedim. Volkan Şen kardeşimle birlikte gelip bizzat yerinde dinlemek için ziyaret ettim. İnşallah elimden gelen desteği sunacağım.” dedi

 

Askf Başkanı Kösedağ ise Fuat Alpaslan’ı Yılın Spor Adamları ödül törenine davet ettiklerini belirterek, kendisi ile birlikte “ Sayın Fuat Alpaslan’ı ödül törenimize davet ettik. Oda bu davete jest olarak Türk Futboluna hizmet eden bir ismi getireceğini söyledi. Kendisi tam bir profesyonel  yönetici konumunda. İlerleyen yıllarda Türk Sporunun önemli noktalarında göreceğimizden hiç şüphemiz yok dedi.”

 

Volkan Şen ise Ağrı’yı beğendiğini dile getirerek, “Sporla ilgili iyi çalışmalar yapılmış burada. Şehir Stadyumunuzu beğendim. Ağrı’nın profesyonel liglerde olması gerekiyor” dedi

 

 Ziyaret Ağrı Döneri ikramı ve fotoğraf çekimi ile son buldu.








Son Güncelleme: 31.08.2014 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.