11 Ekim 2013 Cuma 06:15
Yılın Spor Adamları Sosyal Medya Üzerinden Belirleniyor

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun kupa töreni ile birlikte yılın en başarılı sporcu, teknik adam, antrenör gibi kategorilerde dağıttığı ödüllerin sahipleri sosyal medya üzerinden belirleniyor.

ASKF Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada “Bu yıl 4.  olarak düzenlenecek olan  “Yılın Spor Adamları Ödül Gecesi” etkinliğinde ödül alacak kişi, ve kurumların belirlenmesi ağrıanket (Türkçe Karakter Kullanılmalıdır) web sitesi üzerinden yapılan anket ile olacaktır.  Ankete katılım için sosyal medya aracı olan Facebook’tan alınmış bir hesap olması zorunludur.  Anket sistemi 1 Mayıs günü 23:55’te kapatılacaktır. Bu yıl  23 kategori,  Mansiyon ödülleri, altın 11 ve yerel lig şampiyonunun kupasını alacağı geceye hazırlıklarda devam etmektedir. Gecenin organizasyonunda ünlü bir spor adamı davet edilmiştir. “ denildi.

Ankete ilk iki günde 720  kişi oy kullanırken, 1 mayıs gününe kadar 2500 kişinin oy kullanması bekleniyor. Ankete sosyal medyayı etkili olarak kullanan Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş’te katılım gösterdi. 1 Mayıs gününe kadar açık olacak olan oylamaya bir çok spor severin katılması bekleniyor.


 

Son Güncelleme: 15.02.2018 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.