08 Aralık 2015 Salı 14:55
Yusuf Şimşek'in ardından Eto'o takımı yönetti!

 

 Eto’o takım arkadaşlarına yapmaları gerekenleri tercüman aracılığıyla iletti. Sık sık yapılması gerekenler hakkında direktifler verdi. Yedek oyuncular ise tam sahada orta ve şut çalışması yaptı.

Antrenmanı izleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Altyapı Koordinatörü Mehmet Uğurlu’nun yeni teknik direktör gelene kadar takımı çalıştıracağını vurgulayarak, takımın hem ağabeyi hem kaptanı Eto’o ile birlikte iyi bir koordinasyon ekibinin kurulduğunu söyledi.

"MEHMET UĞURLU VE ETO’O KOORDİNESİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Önceliklerinin yerli teknik direktör olduğunu belirten Gencer, "Konuştuğumuz bir yabancı teknik direktör de var. Önümüzdeki önemli maçı düşündüğümüz için ekibimizi kurduk. Teknik direktör noktasında rahat davranabilmek için. Teknik heyetle konuştuğumuz gibi Eto’o ile de görüştük. Bütün antrenman programını birlikte koordine ediyorlar. Bunu saklamanın anlamı yok. Bütün programı ikisi yapıyor. Şu anda Eto’o’un da, Mehmet Uğurlu’nun da görevi yeni hoca gelinceye kadar olacak. Onlar da üstlerindeki sorumluluğun bilinciyle hareket ediyorlar. Yeni hoca geldiği zaman onlar asli görevlerine döneceklerdir. Mehmet Uğurlu takımın hocası, Eto’o da kaptan olarak teknik ekiple birlikte antrenman ve çalışmayı koordine ediyor. Teknik ekibin koordinasyonuna Eto’o da dahil" dedi.“YERLİ VE YABANCI HOCALARLA GÖRÜŞÜYORUZ”

Sergen Yalçın, Hamza Hamzaoğlu, Bülent Uygun, Ertuğrul Sağlam gibi teknik direktörlerin isminin Antalyaspor ile anılması üzerine Başkan Gencer, "Biz şu ana kadar bu isimlerin bir tanesi ile görüşme yaptık. Onun dışında kimse ile görüşmedik. Düşündüğümüz hoca Türkiye’de çalışmamış bir hocadır. Telefon görüşmemizde önemli olan Antalyaspor’da hedefinin olduğu doğrultuda görüştüğümüz için ilk önce Antalyaspor’u düşünüp düşünmediklerini soruyoruz. İlk önce emin olmalıyız, ardından teklifimizi yapmalıyız" değerlendirmesini yaptı.

Son Güncelleme: 08.12.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.