08 Ağustos 2014 Cuma 00:01
Ağrı da Erdoğan'a Destek Toplantısı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesi Belediye Başkan yardımcısı Zeynelabidin Yakar ve belediye meclis üyeleri Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek toplantısı düzenledi.

 

Başbakan Erdoğan'ı desteklemek amacıyla toplantı düzenlediklerini belirten Başkan Yardımcısı Yakar, "Halkın Adamı, hakkın adamı Erdoğan'ı destekliyoruz. Belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız da çevrelerinde, köylerinde, mahallelerinde gereken desteği sağlayacaklar. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu gün burada, 10 Ağustos günü de desteğimizi sandıkta göstereceğiz. İnşallah 10 Ağustos'ta Erdoğan halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya çıkacak. Herkesten Sayın Başbakan Erdoğan için oy istiyoruz. İktidara geldiği günden beri Türkiyeyi ileriye götüren, kardeşlik projesi ile çözüm sürecini başlatan, analar ağlamasın, gençlerimiz ölmesin diyen Başbakanın Cumhurbaşkanlığı koltuğunda da bu ülkeyi ileriye götüreceğini düşünen herkesin de destek vereceğinden eminim. Bundan sonra da ülkenin hak ettiği en iyi yerlere gelmesini amaçlıyoruz" dedi.

 

Yakar, Başbakan Erdoğan'a destek çalışmaları kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerine başladıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.