22 Şubat 2017 Çarşamba 11:05
Ağrı'da İlk Alabalık Çiftliği Sözleşmesi İmzalandı

Ağrı İlimizde İlk Alabalık Çiftliğimizin Sözleşmesini İmzaladık.

Taşlıçay İlçesi Aşağı Dumanlı Köyünde bulunan Murat Alabalık Tesisi hizmeteaçıldı. İl Müdürlüğümüz Makamında, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan ENGİN ve tesis sahibi Latife MURAT ile Su Kiralama Sözleşmesi imzalanarak İlk alabalık tesisi hizmete açıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılıkİl Müdürü Kenan ENGİN imza töreninde yaptığı konuşmada; Alabalık tesisinin 10 ton kapasiteli olduğunu, tesisinin geliştirilmesi için İl Müdürlüğü olarak her konuda yardımcı olunacağını belirtti.

ENGİN konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Alabalık iç su balıklarının en lezzetlisidir, soğuk, berrak, bol oksijenli akarsularda göl ve kaynak sularında yetişmektedir.

Dünyada ve Ülkemizde yetiştiriciliği en yaygın ve en çok yapılan balık türüdür. Ayrıca iç su balıkları içinde maddi kazancı en iyi olan balık türüdür ”dedi. ENGİN, tesisin İlimize ve yeni sahibine hayırlı olması temennisinde bulundu.

agrida-ilk-alabalik-ciftligi-sozlesmesi-imzalandi.jpgagrida-ilk-alabalik-ciftligi-sozlesmesi-imzalandi-001.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 22.02.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet Kış 2021-01-13 10:38:08

Ercişten ulaşmaya çalışıyorum iletişim numarası varmı

Avatar
Samet Kış 2021-01-13 10:39:53

Ercişten ulaşmaya çalışıyorum iletişim numarası varmı