11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE BASINDAN TEPKİ

Taşlıçay Adliyesinin kapatılmasına Taşlıçay’dan ilginç tepki. Taşlıçay ilçesinde yayın yapan adlı İnternet gazetesi, Adliyenin kapatılması kararına tepki olarak ekranını kararttı

 

HSYK’nın son kararnamesi ile birlikte ilçede görev yapan Hâkim ve Savcıların  Ağrı merkeze atanmasıyla Taşlıçay Adliyesinde görev yapacak personel bırakmayarak Adliyenin kapatılmasını sağlayan Adalet bakanlığına ve Ağrı milletvekillerine tepki amaçlı sitenin ekranını açılışta kararttı ve Taşlıçay Adliyesinin açılıncaya kadar Ağrı Milletvekillerinin haber ve duyurularını yayınlamama kararı aldıklarını duyurdu.

 

Site yetkililerinin yaptığı açıklamada şunları kaydedildi: “Taşlıçay ilçesi ekonomisi en zayıf olan ilçelerden biridir, halkın çoğunluğu vakıftan aldığı yardımlarla geçinmektedir, Taşlıçaylı vatandaşların sosyal ve ekonomik durumu göz ardı edilerek dosya azlığını bahanesi ile Adliyemizi kapatmışlardır. Ne yapsaydık, dosya sayısını çoğaltmak için kavgamı edelim?

 

 

Adliyemizin kapatılması Taşlıçaylıların Adalete erişimini zorlaştıracak ve halkın sıkıntı çekmesine neden olacaktır. AK Parti Ağrı Milletvekillerinin Adalet bakanı ve diğer ilgililerle görüşerek bu yanlıştan derhal dönmesini bekliyoruz. Taşlıçay halkının AK Parti’ye verdiği desteğin karşılığının bu olmaması gerekiyor.’’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.