04 Kasım 2015 Çarşamba 20:15
Başkan Taşdemir; Terör Nedeni ile Duran Projemizi Tekrar Hayata Geçiriyoruz

Taşlıçay İlçesinin yarım kalan isale su hattı projesi tekrar başladı. Taşlıçay Belediyesinin yarım kalan ve ilçesinin 50 yıllık su sorununu çözecek olan proje bugün tekrar start aldı.

Konu ile ilgili Konuşan Başkan Taşdemir Şunlara değindi; " Daha önce başlatılan fakat ilçemiz dışında gelişen olumsuz olaylardan dolayı ve İhaleyi alan firmanın maalesef işini yapamadığı ve iş bitim zamanını aştığından dolayı projemiz askıya alınmıştı.

Bizde gerek bakanlıklara gerekse diğer kurumlarla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu ilçe su projemizi tekrar başlattık, diğer taraftan ise ilçemize su sorunu yaşatmamak için büyük çabalar sarf ediyoruz, En büyük hedefimiz bir an önce su projemizi bitirmek olacak." dedi

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.