06 Ocak 2017 Cuma 18:39
Hayır Severler Taşlıçay Mehmet Akif Ersoy İlkokulun'da Yardımda Bulundu

 Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, bir ilkokulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek dağıtıldı.

Okul Müdürü Ahmet Göksu tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir tarafından dağıtıldı.

Taşdemir, yaptığı açıklamada, yardımları gönderen hayırsever gazeteci Kemal Öztürk ve iş adamı Şükrü Alkan'a teşekkür ettiğini dile getirdi.

İhtiyaç sahibi öğrencilere her zaman destek olduklarını anlatan Taşdemir, "Bize gönderilen kışlık atkı bere ve eldivenleri öğrencilerimize dağıttık. Öğrencilerimizin mutlu olduklarını görmek bizleri de mutlu ediyor." dedi.

Öte yandan yardımların süreceği belirtildi. 

hayir-severler-taslicay-mehmet-akif-ersoy-ilkokulunda-yardimda-bulundu.jpghayir-severler-taslicay-mehmet-akif-ersoy-ilkokulunda-yardimda-bulundu-001.jpghayir-severler-taslicay-mehmet-akif-ersoy-ilkokulunda-yardimda-bulundu-002.jpghayir-severler-taslicay-mehmet-akif-ersoy-ilkokulunda-yardimda-bulundu-003.jpg

Son Güncelleme: 06.01.2017 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.