11 Mart 2016 Cuma 10:42
Kaymakam Ejder Demir  Başkan Samancı'yı Ziyaret Etti

Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı'dan kurum hakkında bilgi alan Kaymakam Demir, Ağrı Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciler Birliğin’in Ağrı ve ilçelerindeki konumu ve projeleri hakkında bilgi aldı.
 
Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Samancı, Ağrı Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğin’in Ülke genelinde neredeyse en başarılı karneye sahip olduğunu, gerek sonuçlanmış, gerek ise devam eden etkin ve kalkınmaya destek veren büyük projeleri hayata geçirmiş Ağrı’nın en büyük Kamu yararına çalışan bir birlik olduğunu,
özellikle son yıllarda, Ağrı merkez ve ilçelerinde,Kurulan Yem destek projesi ile yetiştiricilere doğrudan destek veren Birlik şubeleri'nin yaklaşık olarak 13600 üye’ye destek sunduğunu belirtti.

kaymakam-ejder-demir--baskan-samanciyi-ziyaret-etti.jpg
Ziyaret çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.