06 Nisan 2017 Perşembe 10:35
Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT'dan Taşlıçay İlçesine Ziyaret

Taşlıçay Kampüsümüzde faaliyet gösteren Meslek Yüksekokulumuzun Müdürü Doç. Dr. Mehmet TEYFUR ile görüşen Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT okul binasını gezerek, okulumuzun mevcut durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında öğrencilerimiz ile sohbet eden Rektör KARABULUT,  Öğrencilerimizin problemlerini dinledi ve kısa zamanda sıkıntıların giderileceğini söyledi.

 Daha sonra Rektör KARABULUT Ağrı Valisi Sayın Musa IŞIN ile birlikte Taşlıçay Kaymakamlığının düzenlediği “Halkla Buluşma Toplantısına” katıldı.

rektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret.jpgrektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret-001.jpgrektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret-002.jpgrektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret-003.jpgrektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret-004.jpgrektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret-005.jpgrektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret-006.jpgrektor-prof.-dr.-abdulhalik-karabulut’dan-taslicay-ilcesine-ziyaret-007.jpg

 

 

Son Güncelleme: 06.04.2017 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.