17 Ağustos 2015 Pazartesi 14:28
Taşlıçay Belediyesi Evde Bakım Birimi Kuruyor

 Ağrı’nın Taşlıçay ilçe Belediyesi, Sosyal belediyecilik kapsamında  yürüttüğü hizmetler birimlerine bir yenisini daha ekliyor.

Evde bakım hizmeti sunmayı hedefleyen Taşlıçay ilçe Belediyesi, Toplum sağlık Merkezi ile ortaklaşa ilçede yaşayan vatandaşlara evde sağlık hizmeti vereceğini duyurdu.

Evde sağlık hizmeti başlatacaklarını  duyuran Taşlıçay ilçe Belediye  başkanı İsmail Taşdemir Konu hakkında şu bilgileri verdi, " Sosyal belediyecilik anlayışıyla sağlık hizmetlerini halka ücretsiz sunmayı planlamaktayız, evde bakıma muhtaç olan hastaları muayene ederek tıbbı destek sağlayarak, Yatağa tam bağımlı hastaların bakımı ev ortamından yapılacaktır, yaşlı hastaların ilaçlarını, alt bezlerini ve mamaları ise ücretsiz yine bu projemiz kapsamında olacaktır.

Ankarada bulunduğumuz etkili temaslar sonucu ilçemize kazandırdığımız Ambulans aracımız diğer acil durumlarda da ilçe halkımızın hizmetinde olacaktır." dedi.

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.