21 Mayıs 2014 Çarşamba 18:29
TAŞLIÇAYDA 'BENİM NAMAZIM ŞENLİĞİ'

Ağrı ili Taşlıçay ilçesinde bugün  Taşlıçay İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu tarafından “Benim Namazım Şenliği” düzenlendi.

 

Ortaokulda öğrenim gören her bir öğrenciye, önünde “Gözümün Nuru Namaz” ve “Namaz Dinin Direğidir.” Hadislerinin yazılı olduğu tişörtlerin hediye edildiği programın şenlik kortejine Taşlıçay İmam Hatipte okuyan 400 öğrenci 20 öğretmen ve programın gerçekleşmesinde emeği bulunan Taşlıçay Müftüsü Bekir ERTÜRK, Taşlıçay Gençlik Merkezi Müdürü Şerafettin YİĞİT, Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali KAYA ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

 

Şenlik Kortejindeki öğrenciler tarafından halkın programa davet edilmesinin ardından programın gerçekleşeceği Taşlıçay Merkez Camine geçildi. Program Soma’da maden kazasında şehit düşen vatandaşlarımız için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Ağrı Müftüsü İbrahim Gemici “Namaz “ konulu bir vaaz verdi.

 

Öğle namazının kılınması ile son bulan programa Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu ve programdan memnuniyetleri gözden kaçmadı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.