10 Nisan 2015 Cuma 22:27
Taşlıçay'da şiddetli rüzgar

AĞRI (AA) - Taşlıçay ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede gece başlayıp gündüz de etkisini artıran şiddetli rüzgar, bazı bahçe duvarlarını yıktı. Adnan Menderes Mahallesinde kökünden sökülen bir ağaç, yolun ortasına düştü.  Elektrik tellerinin kopması sonucu bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulandı.

Belediye ekipleri, yıkılan ve kırılan ağaçları sokak ve caddelerden kaldırmak için çalışma başlattı.

Vatandaşlardan Kayahan Kuş,  yaptığı açıklamada, rüzgar nedeniyle elektriklerin sık aralıklarla kesildiğini belirtti.

Rüzgarın gece saatlerinden itibaren etkisini sürdürdüğünü kaydeden Kuş, "Elektrikler gidip geliyor. Bahçe duvarımız yıkıldı. Arıza ekipleri düzeltiyor ama bu defa da başka bölgede arıza oluyor. Rüzgar onlarca ağacı kırdı, kökünden söktü" ifadelerini kullandı.

 

taslicayda-siddetli-ruzgar.jpgtaslicayda-siddetli-ruzgar-001.jpgtaslicayda-siddetli-ruzgar-002.jpgtaslicayda-siddetli-ruzgar-003.jpgtaslicayda-siddetli-ruzgar-004.jpgtaslicayda-siddetli-ruzgar-005.jpgtaslicayda-siddetli-ruzgar-006.jpgtaslicayda-siddetli-ruzgar-007.jpg

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.