20 Ağustos 2019 Salı 15:03
Ağrı Taşlıçay Belediyesi 24 ağustos 1.Balıkgöl Festivali İçin Hazır

Ağrı Taşlıçay Belediyesi  24 Ağustos 1.Balıkgöl Festivali İçin Hazırlıklarını Tamamlama Aşamasında

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, seçim çalışmalarında Taşlıçaylılara verdiği sözü yerine getiriyor , 24 Ağustos’ta geleneksel hale gelecek olan BALIKGÖL Festivalinin ilkini düzenledi ve açılış için hazırlıkların sonuna gelindi.

Türkiye’nin en yüksek rakımlı gölü olma özelliği taşıyan Balık Gölü’nde, 24 Ağustos’ta gerçekleştirilecek “1. Balıkgöl Festivali” heyecanı yaşanıyor..

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir; Balıkgöl’ü  turizme kazandırmak istediklerini, yaz ve kış aylarında buraya gelecek olan yerli ve yabancı  turistlerin  aileleri ile birlikte burada huzur ve güven içerisinde güzel vakitler geçirebileceklerini ve bu yörenin halkının misafirperverliği ile unutmaz bir tatil yaşam fırsatı yakalayacaklarını ifade ederken, bu yıl düzenlediğimiz 1. Balıkgöl festivalinde yerel sanatçıların, yerel yemekler ve ürünlerin yanı sıra sanatçı Manuş Baba’nın da konser vereceğini ve herkesi buraya Balıkgöl Festivaline beklediklerini söyledi.

Taşdemir ;Taşlıçay Belediyesi olarak Balıkgöl’e ücretsiz taşımayı yapacağız. Ailenizle birlikte burada güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz, buradan şehir içi ve şehir dışındaki herkesi davet ediyoruz, Gelin ve henüz keşfedilmemiş saklı cennet olan Balıkgölü sizde keşfedin” dedi.

Festival Program Akışı

24 Ağustos 2019 Cumartesi

Saat: 09:00

Taşlıçay Belediyesi önünde Balıkgöl’e ücretsiz hareket,

Çocuk aktiviteleri,

Tekne Turları,

Serbang Emrah ,

Protokol konuşmaları,

Saat: 16:00 Manuş Baba Konseri,

Saat: 20:00 TRT KURDİ

Son Güncelleme: 20.08.2019 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MAZBATA 2019-08-20 17:22:15

ağrı merkez de ekmek 1.25 oldu niye haber yapılmıyor mmmmeeeeeeee