05 Şubat 2020 Çarşamba 11:11
Ağrı'da Korkunç Cinayet! Kadın Eşini Satırla Öldürdü

Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü

Ağrı'da kan donduran bir olay yaşandı. Taşlıçay'da Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Zeytun Ç., eşi H.Ç.'ye satırla öldürdü.

Satırla Kafasına 6 Kez Vurdu
Olay, Taşlıçay'ın merkezinde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları olan Zeytun Ç., eşi H.Ç.'ye bir anda saldırmaya başladı. H.Ç., eşinin kendisine saldırdığı satırla kafasından 6 kez darbe aldığı ve ağır yaralandığı bildirildi.

Hastanede Hayatını Kaybetti
Yaralanan H.Ç. ilk olarak Taşlıçay Devlet Hastanesine ulaştırıldı oradan da acil olarak Ağrı Devlet Hastanesi kaldırıldı. H.Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı Zeytun Ç. polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 05.02.2020 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüzünlü 2020-02-06 03:19:10

Allah rahmet etsin inşAllah tadım bir abiydi yazik günah ya 6 çocuğu yetim kaldı bunun hesabını Allaha versin katili vAllahi yarattı cani başka si nasil alir yapmayın etmeyin ölüm var ya kadınında erkeğinde şiddete hayr diyorum baskada bisiy diyemiyorum sözün bitti yerdeyiz hep si kiyametin habercisi Allahim sen bizi affet