25 Şubat 2020 Salı 10:34
Taşlıçay Belediyesinden 1.Balıkgöl Kış Festivaline Davet

1.BALIKGÖL KIŞ FESTİVALİNE DAVET
Ağrı’nın Taşlıçay’ın saklı cenneti olan Balıkgöl’ü kaderine terk edilmiş yıllarca uğranılmamış Türkiye’nin 2241m yüksek rakımla 34.000 metre kare alana sahip Türkiyede tek çeşit alabalığın yaşadığı tabiri caizse saklı bir cennettir.

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir seçildiği günden itibaren kaderine terk edilmiş bu turizm cenneti gölü hem ilçemize hem ilimize hemde ülkemize kazandırmak için bütün imkanlarını seferber etmiştir.

Başkan Taşdemir Balıkgöl festivalini gerçekleştirdi ve artık terörle değil festivallerle şenliklerle etkinliklerle anılacak, Bu saklı cenneti görmek ve gezmek herkesin hakkı.

Bu Daha başlangıç diyen başkan Taşdemir Cumartesi yapılacak olan Balıkgöl 1. Kış festivaline tüm Halkımız takipçilerimiz davetlidir ifadelerini kullanarak bizi bu yolda kimse yalnız bakmasın dedi.

Program Akışı
1- 09.00'da  belediye önünden kalkış yapılacak
2- 10.00 program açılışı
3- 10.30  milli sporcuların buz pateni
4- 11.00'de yerel sanatçıların müzik eşliğinde konserleri akabinde kayaklı koşu su altı dalış ve  fotoğraflama 
5- Erzurum Narman spor buz hokeyi oyunu göl üstü atlı kızak turu ve cirit oyunları belediyemiz tarafından katılımcılara balık ekmek ikramı yapılacaktır. 

NOT: Ulaşım ilçe merkezinden Doğubayazıt sulu çem üzeri belediyemiz tarafından  ücretsiz karşılanacaktır.  Atkı bere ve eldiven hediye edilecektir. 
İRTİBAT: 0 (472) 551 21 81  -  0 (532) 614 88 61 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.