03 Kasım 2017 Cuma 19:57
Taşlıçay'da ''Eğitim Çalıştayı'' Düzenlendi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafindan eğitim-öğretimin niteliğini artırmak için yapılacak olan çalışmaları planlamak, eğitimle ilgili sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirmek, eğitim-öğretim alanında yapılacak olan çalışmalara ışık tutmak eğitimin niteliği ile ilgili gelişme ve değişmelere ilişkin durum tespiti yapmak, eğitim-öğretimin niteliğini olumsuz etkiyen eksikliklerini gidermeye yönelik öneriler geliştirmek amacıyla il merkezi ve ilçelerde “Eğitim Çalıştayı” düzenleniyor.

Doğubayazıt ilçesinden start verilen çalıştayın ikinci günü Taşlıçay ilçesi Öğretmenevi salonunda yapıldı. Çalıştaya İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Çalıştayda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, “Eğitim Çalıştayımız, 14 Kasım tarihine kadar her gün bir ilçemizde yapılacak şekilde planlandı.  Eğitimde arzulanan hedefi yakalamak için ilin eğitime katılımını en üst seviyeye getirmemiz gerekiyor. Bu konuda siz öğretmen ve idareci arkadaşlara büyük fedakarlıklar düşüyor.  Eğitim çalıştayımızda eğitim süreci içinde ortaya çıkan sorunlara hep birlikte çözüm bulmak ve daha iyiye nasıl ulaşabiliriz noktasında siz değerli öğretmenlerimizin fikirlerini dinlemek için bir aradayız. Mevcut sorunlara çözüm bulmaya ve eğitimde başarıya ancak ekip ruhuyla ulaşabiliriz. Bu nedenle müdürlüğümüzün başlatmış olduğu  “Eğitim Çalıştayı” kapsamında bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Sizi dinleyeceğiz ve fikirlerinizi alacağız” dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.