18 Ocak 2022 Salı 13:59
Taşlıçay'da ekipler 6 aylık bebek için seferber oldu!

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle ulaşıma kapanan köyde rahatsızlanan 6 aylık bebek, sağlık ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu hastaneye kaldırıldı.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Gündoğdu köyünde yaşayan 6 aylık İslam Samancı adlı bebek 3 gün önce rahatsızlandı. Aile bebeğin yüksek ateşini düşüremeyince durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine yola çıkan ekipler hem ambulans hem de paletli ambulanslar ile 2 metreyi bulan kar kalınlığını aşarak saatler sonra Gündoğdu köyüne ulaştı. Burada sağlık ekiplerine teslim edilen bebek, Taşlıçay Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Torunu için seferber olan ekiplere teşekkür eden İbrahim Samancı, "Yollar kapalıydı, 112 Acil Servis ekibine telefon ettik. Kar üstü paletli ambulans gönderdiler, Allah razı olsun Devletimizden. Görevli tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Torunumu kontrolden sonra ambulansa bindirdiler şimdi hastaneye götürüyoruz. Torunumda ishal, kusma vardı, ateşi yükseliyordu. Ateşini düşürmek için uğraştık ama düşüremedik, mecburen ekiplere haber verdik" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Ağrı Taşlıçay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.