02 Mart 2018 Cuma 09:34
Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin'den Okul ziyaretleri

Kaymakam Özderin, okulları ziyaret etti

Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin, Taşlıçay Okullarını ziyaret ederek, Öğretmenlerle çeşitli toplantılar yaptı.

Taşlıçay İmam Hatip Lisesi, Taşlıçay Anadolu Lisesi ve Taşlıçay Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Özderin öğretmenlerle toplantı yaptı.

Toplantılarda, Eğitim öğretim yılının genel değerlendirilmesi ile ikinci dönem yapılması planlanan çalışmaların değerlendirilmesi ve kararlaştırılan projelerin uygulaması kararları alınması, Yeni projeler hakkında ise bilgiler alındı.

Toplantıda konuşan  Özderin; “İlçemizdeki öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması, daha kaliteli bir eğitim alması, sosyal ve kültürel yaşantıların zenginleştirilmesi, sağlıklı ve zinde yaşamlarının olması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri ve özellikle ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda Kaymakamlık olarak okul ve kurumlarımıza her türlü desteği vereceğiz." dedi.

Okullardaki kütüphane, yemekhane ve dinlenme odalarını ziyaret eden Kaymakam Özderin, Okul Müdürleri Halil Koç, Fatih Öcal ve Tahsin Göksu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.